21.06.2023 | El rall

76 min.
tp

Hem iniciat l’aventura de hui a Pego, on saben muntar molt bé les festes. A partir de demà hi podreu anar a gaudir dels Moros i Cristians. Nosaltres no ens ho hem volgut perdre i hem parlat amb alguns dels seus protagonistes.

Després hem rebut una visita que sempre ens alegria el dia: Clara Laguarda amb la secció "A la marxeta". Hui ho ha tingut ben fàcil per a trobar una 'excusa' per al seu fil musical. Ja sabeu que l'estiu és motor de molta marxa.

Hem seguit parlant de cultura, i ho hem fet amb uns "Il·lustres municipals" que han vingut des de Vila-real, però que viatgen arreu del món amb el seu art. Parlem de la companyia de teatre LA FAM.

Seguidament, hem encetat la secció "Veïnat animal" per a dedicar uns minuts a parlar sobre els nostres gossos, i com hem de cuidar-los ara que venen mesos calorosos.

I hem rematat aquest dimecres pegant-li un mos al "Cabàs de galletero". El nostre receptaire ambulant ens ha parlat de la fira gastronòmica Tasta el Mareny i de la gala benèfica Som Albufera.

stats