22.06.2023 | El rall

77 min.
tp

Aquest cap de setmana se celebra en molts punts del territori la festa de l’Orgull LGTBIQA+, per aquesta raó hem iniciat el programa acostant-vos a dos festes concretes. D’una banda, l’Orgull Rural del Marquesat, celebrat enguany a Llombai; i d’altra banda, la Festa de l’Orgull de Xàtiva, organitzada per l’Associació Arc de Sant Martí LGTBI.

Després hem visitat Borriana per a conéixer una exposició que ha preparat l’alumnat d’alguns dels graus que s’imparteixen a l’IES Jaume I. Hem descobert peces artístiques dels alumnes del grau de Fusteria i també algunes obres dels del grau d’Artista Faller i Construcció d’Escenografies.

En l’"Aperitiu científic" de hui hem tingut el gust de conéixer Eduardo Peris, catedràtic de Química Inorgànica de la Universitat Jaume I i ara també premi Mond-Nyholm de la Royal Society of Chemistry.

I com no podia ser d’altra manera, hem acabat el dijous anant-nos-en "De festa amb el dolcet". Vinaròs, Benetússer i Moixent han sigut els tres municipis víctimes de les blasfèmies de les companyes d’El Dolcet Pal Café.

stats