21.06.2022 | El rall diari

80 min.
tp

Hui hem fet la primera parada a Manises per a presentar els projectes europeus sobre migració, cultura i educació que s’han posat en marxa en aquesta localitat. I per a conéixer tots els detalls d’aquestes iniciatives hem parlat amb Jesús Borràs, el seu alcalde.

Un dimarts més hem rebut el nostre col·laborador Juan Francisco Ferrándiz en la secció ‘Terra llegendària’. Hui ens ha portat una llegenda que parla sobre un misteriós cavall de l’infern a l’ermita de Santa Llúcia d’Ibi, narració que hem escoltat a través de la veu de Pedro Martos, company de Ràdio Ibi.

 

Seguidament, hem iniciat la secció ‘El Rall escriu’. Hui la col·laboradora Gracia Jiménez ens ha parlat sobre l’estructura narrativa i, a més, ens ha donat un consell i ha llançat un repte.

 

Com sabeu, aquesta és la setmana gran d’Alacant, ja que estan en plena celebració de les Fogueres de Sant Joan, i per aquesta raó hem connectat amb els companys de la ràdio d’À Punt perquè ens contaren com anaven els preparatius de la mascletà de hui.

Per a tancar el programa, Imma Mateu ens ha presentat, en la secció ‘El racó de la banda’, la pianista i investigadora Marisa Blanes, qui ens ha parlat de compositors i compositores d’Alcoi de finals del segle XIX i principis del segle XX. I, a més, ens ha regalat una actuació en directe.

stats