20.10.2022 | El rall

77 min.
tp

Hem fet la primera parada a Picassent, on hui mateix comença la nova edició del Kafre Teatre, un festival que han catalogat com a irreverent, atrevit, agosarat i incorrecte.

Penseu que existeix una bretxa entre les persones governades i les governants? És la població jove la més enlairada de l'acció política? Amb la intenció de reduir aquesta distància naix el programa Polis del centre Las Naves, dirigit a diversos instituts valencians. L'hem descobert amb la seua coordinadora i amb dues alumnes participants!

Després ha sigut el moment de descobrir tot el que tenen preparat a Novelda per al cap de setmana amb la nova edició de la Fira Modernista, a través de la qual podrem traslladar-nos al segle XIX per a descobrir tot el patrimoni del poble.

Com cada dijous, la nostra mestra de capçalera ens ha acostat totes les curiositats de l'àmbit escolar. Irene Alegria ha arribat hui per a donar-nos alguns consells sobre fomentar la lectura entre els més menuts i menudes a casa.

Per últim, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies ens ha fet un recorregut per l'actualitat. En aquesta ocasió vos hem convidat a descobrir tot el que estem preparant per a la segona Trobada de Comunicació de Proximitat, en col·laboració amb la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes i l'Associació de la Premsa Comarcal de la Comunitat Valenciana. Apunteu la data: el 5 de novembre al Palau de les Comunicacions de València!

stats