20.09.2022 | El rall diari

81 min.
tp

Hui hem iniciat el programa viatjant a Torrent per a visitar la sisena edició del congrés internacional Recent Advances in Quantitative Remote Sensing. Es tracta d’un esdeveniment que tindrà lloc del 19 al 23 de setembre i en què participaran més de 200 científics i científiques de 18 països diferents.

A continuació hem rebut el nostre col·laborador Juanfran Ferràndiz, que hui ha iniciat la nova temporada de "Terra llegendària" i ens ha explicat com l’enfocarà.

Després ens hem endinsat en el món de les lletres amb la secció "Escriptura als pobles". Hui hem rebut Aitor Díaz, un enginyer i escriptor que ha obert una subseu de l'Escola d'Escriptors a Alacant. A més, ens ha presentat el seu nou llibre ‘Folklore’.

Seguidament hem viatjat a la comarca del Carraixet per a conéixer el festival "Miradors de l’horta" que se desenvoluparà del 24 de setembre al 9 d’octubre. La finalitat és reflexionar, a través de 7 instal·lacions efímeres, experiències i trobades, sobre l’alimentació sostenible i saludable.

I per a tancar el programa, com cada dimarts, la música ha arribat a l'estudi amb la nostra directora de banda favorita Imma Mateu. Hui ens ha presentat David Valera, que ens ha parlat del grup Tradifusió i del seu primer disc Empeltant arrels.

stats