20.07.2022 | El rall

81 min.
tp

Hui hem fet la primera parada a Sant Vicent del Raspeig gràcies als companys de Ràdio Sant Vicent, ja que estan de celebració pel 75é aniversari de les seues Fogueres. Amb un fum d'activitats, ho tenen tot preparat per a donar pas aquesta nit a la plantà dels ninots que seran flama el dissabte.

En el nostre espai "La revetla" ens hem quedat a Sant Vicent del Raspeig per a conéixer al detall una de les propostes del consistori local amb les persones de la tercera edat del municipi, ja que demà inauguren El Racó dels Majors amb un cinema d'estiu amb molta esperança.

A continuació, el company Julio Leal ens ha oferit els millors consells per a passar un gran estiu des de Ràdio Manises. A través de les ones, hui ens n'hem anat "de viatge" a Ares del Maestrat.

Per a tancar la primera part, la companya Elisa Moragón ha arribat amb la seua "Ecosfera". Hui hem posat el focus en els incendis forestals parlant del paper clau dels animals en la conservació del medi natural i en la seua prevenció durant els dies calorosos d'estiu.

Com cada dimecres, el nostre mestre de cuina, Carles Galletero, ha portat moltes propostes al seu cabàs. Amb ell hem viatjat al Racó d'Ademús per a conéixer els secrets gastronòmics que amaguen els seus camps de plantes aromàtiques, però també hem conegut les novetats del sector de l'apicultura.

stats