20.06.2022 | El rall diari

80 min.
tp

Hui hem fet la primera parada a Pego per a submergir-nos en part de la seua història; en concret hem parlat dels franciscans, ja que la seua presència en aquesta localitat de la Marina té un recorregut de quasi quatre segles d'història.

Com ja és costum hem iniciat la setmana gaudint d'un bon esmorzar gràcies als nostres col·laboradors de La Ruta dels Esmorzars. Hui ens han portat fins a Dénia per a presentar-nos el lloc que han descobert aquest cap de setmana.

A continuació hem descobert paraules gràcies a la nova edició de la campanya de promoció de l'ús del valencià que han posat en marxa des de l'Ajuntament d'Alzira amb el lema 'El valencià dona molt de joc', centrada en els centres educatius i esportius.

Seguidament, hem rebut les nostres xarradores habituals. Hui Pepa Guardiola, Isabel Morant i Tesa Giner han conversat sobre l'estació que està a punt de començar i sobre les altes temperatures.

Hem encetat la segona part del programa rebent l'actualitat dels nostres pobles i ciutats gràcies als companys i les companyes de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes, hui concretament amb Ràdio Godella, Ràdio l'Om de Picassent, Ràdio Bunyol i Ràdio Almàssera.

I hem finalitzat el programa parlant del 75é aniversari de la Tomatina de Bunyol i coneixent com porten els alacantins els preparatius de la seua festa gran: les Fogueres de Sant Joan.

stats