20.03.2023 | El rall

78 min.
tp

Normalment comencem el programa fent parada en algun lloc, però en aquesta ocasió no ha sigut així. Precisament perquè hem parlat de la línia de tren que unia Madrid, Conca i Utiel, i que va desaparéixer fa més de dos anys. Hem descobert el documental 'Desmantelando la línea', del jove Joel Chaou.

Un dia més, hem rebut la visita de Zequi Castellano, mestre de cerimònies d’"El musiquer". Hem parlat de música clàssica, d’efemèrides i de l’agenda per als pròxims dies.

Seguidament, hem continuat "Descobrint paraules" a Vinaròs, perquè divendres l’Acadèmia Valenciana de la Llengua presenta a la biblioteca del municipi el vocabulari visual ‘Fons de mar’.

A continuació ens ha visitat la nostra mestra preferida, Irene Alegria. En la seua secció "Què diu la mestra?" de hui no ha estat sola, sinó que ha vingut amb un altre professor, Francesc Nogales, del col·legi Sant Enric de Quart de Poblet.

Com cada dilluns, hem parlat amb les companyes i els companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes sobre l’actualitat dels seus municipis. A més, hem fet parada a Picassent, on ens han parlat sobre la celebració del Vell i la Vella.

I hem acabat el programa a Benidorm, on aquesta setmana celebren la IV edició del Festival Internacional de Poesia Benidorm & Costa Blanca.

stats