21.03.2023 | El rall

79 min.
tp

Hem començat el programa parlant sobre el pòdcast ‘El Atrapacuentos’ i el seu darrer episodi, ‘Realidad silenciada’, que tracta en profunditat un tema que mai no està de més abordar: el suïcidi.

A continuació, el company Juanfran Ferrándiz ens ha conduït de nou a la seua ‘Terra llegendària’. Hui ha recuperat el guiatge de l'escriptor Ivan Carbonell per a continuar coneixent racons del nostre territori amb la mirada de la imaginació i la fantasia que tenen els nostres escriptors.

Hem prosseguit amb llibres i històries, perquè en la secció ‘Escriptura als pobles’ hem visitat la XXVIII edició de la Festa del Llibre de Muro d’Alcoi, que arranca el pròxim dijous 23 de març.

I hem acabat el programa amb la visita de la nostra directora d'‘El racó de la banda’, Imma Mateu. Un poc més i ens ompli l'estudi amb tota la Unió Musical d’Aldaia. I és que ens han visitat la seua presidenta, Amparo Comes, el director de la seua banda, Amadeo Guillot, i el director de la seua escola de música, Hugo Chinesta.

stats