20.02.2023 | El rall

78 min.
tp

Hem començat la setmana fent un viatge pel Maestrat, travessant una ruta que transitava antigament aquestes terres, i que ara veu la llum gràcies a una investigació de la Universitat Jaume I de Castelló.

Seguidament hem oberta la nostra “Biblioràdio” personal amb la celebració del setanté aniversari de la biblioteca de Montcada. Hem parlat de la seua història i de literatura amb la seua bibliotecària Marta Orts.

A continuació hem seguit parlant de lletres, i ho hem fet “Descobrint Paraules”. Hem visitat els carrers d'Utiel, però abans de creuar-los, ens hem aturat en els seus passos de vianants per a veure què han escrit en ells.

En la secció “Què diu la mestra?” Irene Alegria ens ha portat al col·legi Esclaves del Sagrat Cor de Jesús, a València, per a conéixer un projecte relacionat amb la Serra Calderona.

I com cada dilluns també hem dedicat un espai a les companyes i els companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, que ens han acostat l’actualitat de les seues localitats.

Hem acabat la jornada visitant Villena, on estan ultimant els preparatius per a celebrar i gaudir del seu Equador Fester de Moros i Cristians.

stats