21.02.2023 | El rall

78 min.
tp

Hui, 21 de febrer, és el Dia Internacional de la Llengua Materna, i per a celebrar aquesta data hem començat el programa parlant del nou episodi de la campanya 'Sona tan bé', de la Diputació de València. Hem rebut Toni Torregrossa i Carmen Navarro, tècnics de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació.

Després ens hem endinsat en la "Terra llegendària" de Juanfran Ferràndiz per a parlar de rondalles populars i d'un personatge recurrent en moltes d'aquestes historietes: el número tres.

Seguidament el valencià ha tornat a ser protagonista: hem conversat amb els periodistes Amàlia Garrigós i Xavier Martínez sobre el seu nou pòdcast 'Llegim a l'Andana', produït per l'editorial Andana. També hem xarrat amb Ricard Peris, de la mateixa editorial.

Finalment, ha arribat la nostra mestra musical, l'experta en bandes Imma Mateu. En "El racó de la banda" d'aquesta setmana hem parlat de la Societat Joventut Musical d'Albal, i per a fer-ho, ens ha visitat el seu president, Daniel Reinón, i el director de la Banda Simfònica, Carlos Riera.

stats