20.01.2023 | El rall

80 min.
tp

Hem iniciat el programa del divendres visitant un mercat, però no un mercat qualsevol, sinó el Mercat Renaixentista dels Borja de Llombai. Hem parlat amb l'alcalde, José Forés, per a conéixer algunes claus i novetats d'aquest escenari festiu.

En la ‘Ruta Dels Pobles Menuts’ d’aquesta setmana hem visitat, en companyia de Pilar Moreno, les localitats d'Espadella, a l'Alt Millars, i de Figueroles, a la comarca dels Serrans. Hem parlat amb els alcaldes, Vicente Silvestre i Melanio Esteban, sobre com afrontar el despoblament.

A continuació han arribat, des de Ràdio Godella, els companys de ‘Cinestèsia’. En aquesta ocasió han realitzat una sèrie d'entrevistes als protagonistes de les candidatures valencianes als premis Goya.

També hem tingut espai per a repassar l'agenda de les nostres companyes i companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. Aquest cap de setmana tenim el territori ple d’esdeveniments.

I hem acabat el programa i la setmana, com sempre, de la manera més marxosa possible: amb música en directe. Ens ha visitat als nostres estudis el grup Holistiks, i l'actuació no ens ha deixat indiferents.

stats