23.01.2023 | El rall

80 min.
tp

Hem començat el programa a Sant Vicent del Raspeig, on ha arrancat ja la XXXVI Setmana Musical Vicente Lillo Cánovas, que s'allargarà fins al 3 de març. Ens ho ha detallat la regidora de Cultura de la localitat, Raquel Rodríguez.

Com cada dilluns, ens hem deixat envair per les lletres amb una nova entrega de la nostra ‘Biblioràdio’. Hem parlat amb Marisol Rotglà, que ens ha contat les novetats de la biblioteca d'Albal i ens ha recomanat algunes lectures.

També hem viatjat fins a la Marina Baixa, concretament a Benidorm, on el passat diumenge 22 de gener va tindre lloc l'única carrera de la Copa del Món de Ciclocross que se celebra enguany a Espanya. Hem parlat amb Pascual Momparler, organitzador de la cursa i seleccionador espanyol, i amb els ciclistes Felipe Orts, de la Vila Joiosa, i Sofia Rodríguez, d’Ontinyent.

En la secció ‘Descobrint Paraules’ d'aquesta setmana, hem descobert la història de l'Orde de Montesa i moltes curiositats sobre els avantpassats de la localitat.

I hem acabat el programa a Aldaia, on ahir la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de la Comunitat Valenciana va coronar la Reina i la Dama 2023-25. Ens ha visitat la reina Carla Picazo i hem parlat també amb Puri Torres, presidenta de la Federació.

stats