19.07.2022 | El rall

81 min.
tp

Hui hem començat obrint un paraigua molt especial. Ens hem traslladat a la Safor, concretament a Tavernes de la Valldigna, on han iniciat el projecte "Un paraigua de vida per a la gent gran" amb activitats de tot tipus per a les persones de la tercera edat i en un escenari de luxe: la seua platja.

Com cada dimarts, ens hem endinsat en la "Terra Llegendària" de Juanfran Ferrándiz. Hui hem ficat el fermall d'or a la temporada i hem fet un resum de les més de quaranta rondalles, faules i llegendes que hem conegut al llarg d'aquests mesos.

A continuació, hem tornat a obrir les portes a l'espai on els nostres amics de quatre potes són els protagonistes. Hui hem anat a Dénia per a presentar-vos Darcy, una golden retriever que ja ha recollit 20.000 botelles de plàstic aproximadament.

Hem tancat la primera part del programa descobrint llocs que ens fan somiar i, fins i tot, viatjar. Efectivament, hem visitat de nou una biblioteca, hui ens hem endinsat en les alternatives que ens ofereixen les prestatgeries de l'arxiu municipal d'Onda.

Com cada dimarts, l'energia ha inundat l'estudi amb la nostra col·laboradora Imma Mateu i el seu "Racó de la banda". Per a tancar el dia hem tornat a la Safor, però en aquesta ocasió hem anat a Oliva per a conéixer la seua Associació Artístico Musical i els sons dels seus Moros i Cristians.

stats