19.01.2023 | El rall

78 min.
tp

Hem començat endinsant-nos en una exposició d'art jove itinerant que recorrerà la Marina Alta els pròxims mesos, i que ja es pot visitar a Pego. Hem parlat amb Montse Villaverde, presidenta de la Xarxa Jove de la Marina Alta, i amb Mónica Torres i Andrea Morell, artistes participants en l’esdeveniment.

No hem eixit de la província d'Alacant, perquè a continuació hem baixat fins a Torrevella, on l'Ajuntament i l'Associació de Naturalistes del Sud-est estan plantant noves savines i ginebres amb la col·laboració d'estudiants dels Estats Units.

En l'’Aperitiu científic’ de hui, hem conegut Cèlia Salvador, una estudiant d'Història i Patrimoni de la Universitat Jaume I de Castelló i veïna de Suera que ha dut a terme un estudi sobre productes menstruals i salut sexual.

També ha tornat als nostres estudis la veu d'Irene Alegria, la nostra mestra particular. Hui, en la secció ‘Què Diu La Mestra’, ens ha portat una iniciativa que ha posat en marxa sobre llibres educatius.

A continuació hem eixit del nostre territori per a presentar-nos a Fitur, a Madrid. Acompanyats per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, hem parlat amb Víctor Pérez, president de Fotur, sobre les novetats valencianes d'aquesta fira.

I hem acabat el programa a Sagunt per a conéixer un poc més sobre el festival "Il·luminar-TE", festival de teatre de llums i ombres que arranca el 20 de gener, divendres.

stats