18.11.2022 | El rall

76 min.
tp

Hui, abans de començar amb la nostra primera parada, hem connectat amb les companyes de Ràdio Sol Albal, que ens han oferit l'última hora dels premis Celia Amorós que rebrà aquesta vesprada l'Ajuntament d'Albal per la lluita contra la prostitució.

Després hem encetat l'itinerari de hui fent parada a Petrer, on hem descobert tots els detalls de la Festa dels Capitans, la celebració del mig any dels Moros i Cristians d'aquesta localitat del Vinalopó Mitjà. A més, els companys de Ràdio Petrer ens han fet de guies.

Tot seguit ha sigut hora d'agafar les maletes sonores per a anar-nos-en a la 'Ruta dels pobles menuts'. Hui la companya Pilar Moreno ens ha portat a Anna per a endinsar-nos en l'última trobada del programa Vincles.

A continuació, hem preparat les roses i les entrades de cine, perquè 'Cinestèsia', des de Ràdio Godella, ens ha acostat les novetats de l'audiovisual valencià, hui amb una entrevista molt especial i un resum dels Premis Berlanga.

Hem tancat la primera part amb l'agenda que ens proposen, com cada setmana, les companyes i els companys de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes per al cap de setmana fent un recorregut pels seus pobles i ciutats.

Finalment, hem acomiadat la setmana amb música gràcies a 'Sons Valencians'. Bé, hui amb música, literatura, fotografia, il·lustracions i un fum de propostes culturals que es donaran cita a partir d'aquesta vesprada a Paterna, Gandia, Torrent i València amb la segona edició del Festival Salitre.

stats