18.01.2023 | El rall

81 min.
tp

Hem començat el programa de hui donant la benvinguda a Macarena Trujillo, doctora en Matemàtiques, i a Rafael Rivera, arquitecte valencià. Tots dos ens han presentat 'Ajust3 de cu3ntos', un assaig que pretén mostrar la part més quotidiana i propera de les Matemàtiques.

Aquesta setmana hem recuperat la companyia de Clara Laguarda en la seua secció "A la marxeta". En aquesta ocasió ens ha preparat un recull de cançons en connexió amb les emocions que ens envolten, amb la naturalesa i els seus fenòmens.

En la secció "Il·lustres Municipals", hem rebut la visita de Marieta Evans, natural de Xàtiva. La seua veu és escoltada arreu del món, ja que és la primera dona que li dona veu a les retransmissions del Rally Dakar.

El nostre gastrònom de capçalera, Carles Galletero, ha dut el seu "Cabàs de Galletero" ple. En primer lloc ha conversat amb Josep Bernabeu, director de la Càtedra Carmencita Estudis del Sabor Gastronòmic sobre el receptari '34 plats. 34 comarques', en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Dietistes i Nutricionistes de la Comunitat Valenciana a través de la Universitat d’Alacant. A continuació ens ha transportat a la primera Mostra d’Arròs en Perol de Silla, emmarcada en la Fira de Sant Sebastià de la localitat.

Continguts