17.12.2021 | El rall diari

79 min.
tp

Hui, en 'El rall', hem conegut un projecte internacional coordinat per la Universitat de València que ha permés rescatar i posar a disposició de la ciutadania una part fonamental de la història d’alguns dels nostres pobles, com és la seda.

Un dia més hem rebut la visita de Zequi Castellano, director de l'espai que s'emet en la ràdio d'À Punt i produït per la xarxa d'emissores municipals, 'El musiquer'. Ell és l’encarregat de portar-nos les efemèrides musicals destacades de la setmana i hui ens ha parlat de Lucrezia Bori.

Com cada divendres, les emissores de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes ens han explicat què es farà als nostres pobles durant el cap de setmana.

També hem parlat del Museu de la Tomatina, que aquesta setmana ha obert de nou les portes després de la renovació de les instal·lacions. Gràcies a aquest museu podrem gaudir d'aquesta festa cada dia de l'any.

En la segona part del programa, Pablo i Lluís, de "Cinestèsia" ens han portat el repàs de l'actualitat audiovisual valenciana, hui amb l'energia de la ruta del bakalao.

I hem tancat la setmana amb l'espai "Sona València", que ens acosta el col·laborador Salva Gómez. Amb ell hem descobert com sona Sant Antoni de Benaixeve amb la batucada La Montó.

stats