20.12.2021 | El rall diari

79 min.
tp

Hui, en 'El Rall', hem parlat de l'accessibilitat universal i, en concret, de la lectura fàcil. Hem conversat amb Blanca Barberá, de l'associació Plena Inclusió, i també amb les responsables de les biblioteques de Quart de Poblet i Carcaixent.

Com totes i tots sabeu, els dilluns sempre rebem amb alegria els nostres col·laboradors de "La ruta dels esmorzars". Joan, Arnau i Pelayo han tornat a descobrir-nos llocs nous on poder esmorzar ben a gust.

Des de la setmana passada els companys de Ràdio Altea estan fent en directe part de la seua programació des dels centres escolars i instituts del municipi. En 'El Rall' hem volgut saber com els va, raó per la qual hem parlat amb el director de l'emissora, Paco Lloret, i amb l'alumnat del CEIP Garganes.

També hem anat fins a Alzira per a "Descobrir paraules". La tècnica lingüística de l'ajuntament de la capital de la Ribera Alta ens ha acostat hui la procedència d'una bona mostra del vocabulari relacionat amb Nadal.

I, com que ja respirem Nadal, per tot arreu, hem seguit parlant d'aquesta festivitat amb les col·laboradores de les "Xarrades en xarxa", Pepa Guardiola, Tesa Giner i Josepa Cucó. En concret, hui hem conversat sobre els costums i les tradicions de Nadal.

En la segona part del programa hem anat fins a Altea, on part de l'alumnat d'aquest municipi de la Marina Baixa ens ha contat com és el programa que fan en l'emissora municipal i com estan preparant Nadal als col·legis.

I l'última parada l'hem feta a Vilamarxant. Gràcies al soci d'Avamet d'aquest poble del Camp de Túria hem pogut conéixer les peculiaritats de l'oratge d'allí.

Continguts

stats