17.11.2021 | El rall diari

77 min.
tp

El Rall s'ha centrat hui en les investigacions que tenen els nostres municipis com a protagonistes i hem conegut Clara Silla, guanyadora del Premi Picassent Cristòfor Aguado i Medina pel seu projecte sobre l'estat ambiental del paratge del Clot de les Tortugues. A més, ens hem acostat a l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida que rebrà el Premi Micalet d'Honor de la Societat Coral El Micalet.

A continuació hem incidit en un projecte col·lectiu destinat al públic infantil: “L'atles il·lustrat de les comarques valencianes”. És una proposta de la cooperativa Caliu Espai Editorial que aprofundeix en la divulgació de la geografia, els costums, les tradicions i senyes d'identitat de la Comunitat Valenciana.

Amb l'ajuda del president del Consell General de Col·legis d'Administradors de Finques de la Comunitat Valenciana, Sebastián Cucala, hem intentat aclarir els problemes que es poden derivar del lloguer de zones comunes. 

En les Xarrades en xarxa hem conversat sobre com ha canviat el festeig. Hem explicat com eren les relacions amoroses que mantenien les parelles abans de casar-se, a quina edat les iniciaven i quant de temps duraven.

I un dimecres més hem rebut la visita del col·laborador gastronòmic Carles Galletero. Hui el seu cabàs estava ple d'aromes fragants, d'herbes fresques, muntanyenques, de remeis casolans i d'infusions. A més, des de Ràdio Manises, ens han donat uns consells per a cuinar per a celíacs. 

I hem tancat el programa parant atenció especial a una de les herbes més comunes del nostre territori: la camamil·la. 

Continguts

stats