17.10.2022 | El rall

79 min.
tp

Hem encetat la setmana amb diversió i rialles assegurades, i és que hem visitat Xirivella i la seua 29a Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos. Desenes d'artistes, que sumen més de 30 guardons en el panorama dels pallassos, passaran per aquest poble, i nosaltres hui hem parlat amb alguns dels protagonistes.

Tot seguit hem continuat amb la "Biblioràdio" per a descobrir bons llibres i activitats lectores. En aquest cas ens han obert les portes de la biblioteca de Gata de Gorgos per a conéixer tota la seua programació.

Després han arribat més lletres a aquest espai, i és que hem anat a la localitat andalusa d’Úbeda, on el nostre col·laborador Juanfran Ferrándiz va rebre el premi a la millor novel·la històrica publicada el 2021 per 'El juicio del agua'.

A continuació ens hem posat les sabatilles per a sumar-nos a les iniciatives més dinàmiques amb ‘Esport al territori’! Quins principis associeu a l'activitat física? Nosaltres ho hem descobert fent parada a Xàbia, a través del projecte 'Els valors esportius entren en joc'.

En la segona part hem connectat amb els nostres corresponsals favorits, les companyes i els companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, que ens han detallat l'actualitat i els esdeveniments de les seues localitats.

Per últim, hem tancat la jornada radiofònica de hui amb una iniciativa necessària que ens ha arribat des de l'Alt Palància, ja que la mancomunitat ha posat en marxa la campanya "Emocionalment jove: reels i tiktoks saludables".

stats