17.05.2022 | El rall diari

79 min.
tp

Hui hem començat el programa celebrant la setmana dels museus: enguany ens conviden a participar-hi sota el lema 'El poder dels museus'. Per això ens hem traslladat fins al MucBe de Benicarló i al Museu de la Biodiversitat d’Ibi, on ens han contat totes les activitats que han preparat per a gaudir de les jornades.

A continuació hem obert la secció "Terra llegendària" amb Juanfran Ferrándiz. Hui ens ha portat el misteri de Peníscola a través d’una llegenda sobre unes dones que, segons diuen, ixen de casa a mitjanit per a reunir-se i anar a un lloc desconegut... Ens ho ha contat Jordi Coll, company de Ràdio Godella.

Hem seguit endinsats en l'escriptura amb Gràcia Jiménez des de Ràdio Sant Vicent, que hui ens ha descobert els arquetips en literatura, però també ens ha donat el seu clàssic consell i ens ha llançat un repte. A més, recordeu que podeu enviar les vostres propostes amb l’etiqueta #ElRallEscriu.

Després hem rebut la nostra mestra favorita, Irene Alegría, per a submergir-nos en els projectes innovadors dels centres de la nostra terra. Hui ens hem desplaçat fins a la Iale International School de l’Eliana amb una de les seues professores, Maria Ruiz, que ens ha contat què prepara el seu alumnat.

I per a tancar bé dimarts, hem tingut a l’estudi la col·laboradora Inma Mateu, que en l’espai "El racó de la banda" ens ha portat a una de les comarques de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, concretament a la Vall d’Albaida amb les seues Joventuts Musicals i el seu equip, que ens han parlat de la seua activitat.

stats