17.03.2023 | El rall

77 min.
tp

Hem començat el dia visitant Novelda, on aquest divendres han presentat un mural modernista a la nova placeta del Cantó Del Delme, al barri antic. Hem parlat sobre el mural amb la cooperativa Doble13 i amb Genoveva Micó, regidora de Turisme del municipi.

A continuació hem anat de ruta rural amb la companya Pilar Moreno i la seua "Ruta Dels Pobles Menuts". En aquesta ocasió hem viatjat fins a Vilamalur i a la Vall d’Alcalà per a saber els motius pels quals paga la pena fer-los una visita.

Com cada divendres, els companys de Ràdio Godella, Pablo Plaza i Lluís Campello ens han apropat la secció més cinèfila, "Cinestèsia". En aquest episodi ens han parlat de la pel·lícula ‘Mari(dos)’, del CineClub Utiye d’Ontinyent i d'una exposició sobre Conchita Piquer.

Hem dedicat uns minuts a repassar una vegada més les agendes dels municipis que conformen la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, ja que aquest cap de setmana molts d’aquests pobles ens han proposat un fum de plans per a gaudir de la festa.

Hem rematat el dia i la setmana amb una bona dosi de música en directe. En la secció "Sons Valencians" ens ha visitat el grup de hip-hop Nacidos de la Tierra, i han vingut disposats a fer-nos gaudir amb la seua música urbana i a contar-nos moltes coses del seu projecte.

stats