17.02.2023 | El rall

79 min.
tp

Hem començat el programa de divendres parlant de celebracions. I és que si el mes de febrer hi ha alguna festa que destaque és la que se celebra a Pego. Hui hem parlat del seu peculiar carnestoltes i del Festival d'Arts Escèniques.

Hem seguit de festa, perquè demà dissabte 18 de febrer, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes i la Generalitat ens han preparat un programa especial per a continuar celebrant el Dia Mundial de la Ràdio. Hem parlat dels últims detalls amb Pere Rostoll, director general de Relacions Informatives de la Generalitat.

Després hem rebut de nou la visita de la companya Pilar Moreno, amb una nova edició de la seua secció “La ruta dels pobles menuts”. En aquesta ocasió hem visitat Gorga, a la comarca del Comtat, per tal de conéixer millor el poble i la jornada “Joventut i Despoblament”, que han organitzat per al dijous 23 de febrer.

També hem tingut espai per al moment de la setmana que tant agrada als més cinèfils i cinèfiles, la visita dels amics de “Cinestèsia”. Encara amb els premis Goya recents, els companys de Ràdio Godella ens han fet la seua sinopsi particular.

Per a preparar el cap de setmana, hem conegut les propostes d’alguns dels pobles que formen la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, que ofereixen plans per a tota mena de gustos.

Hem tancat el programa amb nous “Sons valencians” per a calfar abans de començar el cap de setmana. Hui hem rebut la visita de Pablo Rubio, artista i compositor valencià, que ens ha presentat la seua música en directe.

stats