17.02.2022 | El rall diari

81 min.
tp

Hui hem fet la primera parada a Benicarló per a conéixer el grup de teatre Fenòmens, una companyia formada per persones amb diversitat funcional que ha iniciat una campanya de micromecenatge per a poder fer l'obra "Mai serem campions".

A continuació, ens hem fet un aperitiu lingüístic amb Vicent Beltran, professor de la Universitat d'Alacant, que ens ha parlat de les particularitats del parlar de Foios, a l'Horta Nord.

També hem continuat descobrint il·lustres municipals: Àngels Martínez, guardonada amb el Reconeixement a la Qualitat dels Projectes Erasmus+2021 en la categoria de Formació Professional, ens ha acostat des d'IDEA Alzira els tallers de formació que es realitzen en aquesta població.

Tot seguit, hem tornat a les aules: en concret, ens hem colat en l'escoleta infantil El trenet de València per a descobrir amb el seu alumnat l'entorn i els projectes que realitzen.

Després hem parlat d'ecologia i de medi ambient amb Elisa Moragón. Hui, en la secció "Escosfera", ens ha descobert la compra de productes de neteja a pes, una bona forma de reduir el consum de plàstic.

I hem tancat el programa parlant de Sangvalentí, una iniciativa del Col·legi l'Anunciació de València, juntament amb 46 col·legis diocesans de València, que se celebra aquesta setmana amb una marató de donació de sang en més de trenta municipis.

stats