18.02.2022 | El rall diari

81 min.
tp

Hui hem conegut 'A hores d'ara', un projecte que es presenta aquesta vesprada i que compendia en un arxiu totes les veus que al llarg d'aquestes dècades han defensat l'Horta de València de l'especulació urbanística.

Hui també hem rebut Zequi Castellano, director d''El musiquer', el programa de música clàssica produït per la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes que podem escoltar el cap de setmana en la ràdio d'À Punt. Ens ha descobert la figura de Josefina Salvador, violinista i pedagoga valenciana.

Seguidament hem repassat les propostes que ens han llançat des de diferents punts del territori les companyes i els companys de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes: Ràdio Manises, Canals Ràdio, Ràdio Benicarló, Ràdio Ibi, Ràdio l'Om Picassent, Alzira Ràdio, Ràdio Túria, Ràdio Riba-roja, Ràdio Pinós i Ràdio Rabosa Almàssera.

També hem estat a Pego, on aquest cap de setmana recuperen la Baixada del riu Bullent, l'esdeveniment que dona inici a les festes de Carnestoltes per a les quals, enguany, caldrà esperar.

D'altra banda hem parlat de la Fira de l'All Tendre de Xàtiva. Des de demà i fins diumenge podrem gaudir de tapes, concerts i tota la gastronomia que ens ofereix.

En la segona part del programa ens han acompanyat els col·laboradors del programa 'Cinestèsia'. Recordeu que dilluns ens van avançar alguns dels millors moments de la gala dels Goya? Doncs hui hem escoltat amb qui van parlar!

Hem tancat el programa mostrant com sonen els nostres pobles en l'espai 'Sona València'. Gràcies al col·laborador Salva Gómez hem descobert el so de Godelleta amb el director de la Unió Musical, Jesús Perelló.

Continguts

stats