17.01.2023 | El rall

79 min.
tp

La primera parada l’hem feta a l’hospital de la Magdalena de Castelló, on la Càtedra Investigació Musical i Qualitat de Vida, impulsada per la Universitat Jaume I i l’Ajuntament d’Alcora, ha sigut premiada per utilitzar música amb els pacients. Hem parlat amb la seua directora, Ana Mercedes Vernia, amb el metge internista de l’hospital Javier Fernàndez Cuervo i amb la professora d’Anatomia i Teràpia Genètica de la UJI Ana Maria Sánchez.

Després ens hem endinsat en la “Terra Llegendària” de Juanfran Ferrándiz per a conéixer una llegenda de Gorga, a la comarca del Comtat. Fins i tot hem descobert una nova espècie animal.

I com cada dimarts, hem seguit recorrent el nostre territori per a descobrir escriptors i escriptores. Hui hem tingut l’oportunitat de conéixer Joan Carles Ventura, de Sueca, que ens ha presentat el seu nou llibre detectivesc ‘Fletxes desviades’.

Hem acabat el programa de la millor manera possible, amb la visita d’Imma Mateu. Hui ens ha obert el seu “Racó de la banda” amb la companyia de David Pont Ripoll, trombonista, compositor i director.

stats