16.12.2022 | El rall

78 min.
tp

Esperem que tingueu ganes de festes i de comboi, perquè hui hem començat fent doble parada. Primerament, hem anat a Algímia d'Alfara per a gaudir de la Fira de Santa Llúcia i després hem donat la carta als Reis d'Orient a la Fira dels Reis d'Ibi.

Tot seguit, la companya Pilar Moreno ha oferit una nova “Ruta dels pobles menuts” per als amants de la natura. Aquesta setmana hem conegut la Jornada d'Habitatge i Repte Demogràfic, organitzada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i també hem descobert el col·lectiu Gastrobikers.

Són moltes les persones que aprofiten les festes per a endinsar-se en una bona pel·lícula o una sèrie, i no hi ha millors experts per a les recomanacions que els companys de “Cinestèsia”! Des de Ràdio Godella ens han parlat de 'La Última', rodada a la Vila Joiosa; d'un curt rodat per l'Ajuntament de Cullera, i de 'La nit més curta', a Alboraia.

Si en l'agenda encara us queda alguna estoneta lliure, podeu gaudir de totes les propostes que ens han deixat les companyes i els companys de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes, ja que ens han contat totes les activitats que tenen previstes per al cap de setmana.

Per acabar, hem tancat el programa amb música a través de l’espai “Sons Valencians”. Hui Neus Ferri, acompanyada del guitarrista Héctor Tirado, ens han regalat una conversa d'allò més interessant i dues actuacions en directe.

Continguts