16.11.2022 | El rall

79 min.
tp

L’aventura radiofònica de hui ha començat a Torrent, on ultimen els detalls per a celebrar la quarta edició de ‘Torrent Històrica’, el festival cultural de novel·la històrica de la localitat que enceta les activitats demà.

Ja sabeu que els dimecres ens agrada moure el cos amb ‘A la marxeta’ de Clara Laguarda. Hui vos hem reptat a endevinar la connexió que s'amagava entre els temes que ens ha portat, una selecció que, com l'oratge, ha descarregat a muntó d'emocions.

Per a conéixer l''Il·lustre municipal' de hui hem hagut de mirar cap al cel, això sí, des de Tavernes de la Valldigna, perquè aquest cap de setmana la localitat acull l'exposició d'astrofotografia 'Mentre dorms... Valldigna', de l'artista local Salva Alario, un il·lustre d'estrela.

Després hem seguit amb el ‘Veïnat Animal’, i hui hem rebut la visita de Raquel Roca, la veterinària guanyadora dels premis Zoetis, que treballa en una granja de Vilamarxant, on ha posat en marxa un projecte que combina el benestar animal amb la reducció del consum d'antibiòtics.

Finalment, hem tancat el programa amb el nostre 'gurú' del bon menjar, Carles Galletero. Hui, en ‘El cabàs de Galletero’, hem parlat del putxero, hem conversat amb Jordi Morera, que està a l’Uruguai, i hem fet parada a Alboraig, on aquest cap de setmana celebren la primera festa de la Torta de la Tajà, el seu producte més típic.

stats