16.06.2023 | El rall

80 min.
tp

Definitivament ha arribat el bon oratge, i ja no hi ha excuses per a quedar-nos a casa. Una opció que teniu per a aquest dissabte és la caminada per l’Alcalatén, que ha organitzat l’Associació Cívica El Camí al País Valencià.

També hem descobert un festival que s'ha inaugurat fa pocs dies a Alacant, i que té com a objectiu portar molta cultura i molta música a alguns dels pobles més xicotets del nostre territori. Parlem del Festival Itinera.

A més, hem tingut la sort de conéixer els guanyadors de la tercera edició del Premi Sons de Lletres i Cançons en Valencià de la Pobla de Vallbona. Ells són la guanyadora Isabel Alcàcer, i també el guanyador de la categoria especial jove, Pau Moreno.

Si no heu tingut prou propostes per al cap de setmana, no patiu, perquè algunes companyes i companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes han compartit amb nosaltres tot allò que tenen organitzat als seus pobles per als pròxims dies.

I hem acabat el programa amb "Sons valencians". Hui en directe, la música de la jove Naina, amb qui hem parlat també sobre el seu present i futur.

stats