19.06.2023 | El rall

80 min.
tp

Arriben l’estiu i la calor, i arriba també l’època de major risc d’incendis forestals. Per aquesta raó hem iniciat el programa parlant d’un programa de voluntariat ambiental impulsat per l’Ajuntament d’Alzira i ‘Interpreta Natura’, que es du a terme per cinqué any consecutiu.

Després d’unes setmanes sense ell, per fi ha tornat a visitar-nos Zequi Castellano amb ‘El Musiquer’. Hui hem redescobert la música clàssica més estiuenca amb el nostre mestre de cerimònies.

Com cada dilluns, ens hem posat en marxa ‘Descobrint Paraules’ per qualsevol racó del nostre territori. Hem visitat Oriola per a parlar dels orgues, i concretament del de la seua catedral, que està en fase de restauració.

Després hem tornat a la secció ‘Què diu la mestra?’ amb la nostra mestra Irene Alegria. Hui ens ha portat a l’IES Las Norias de Monfort per a conéixer una iniciativa que relaciona història i art. Amb l’alumnat de 3r d’ESO, han preparat una mostra de maletes que parla del franquisme i de les migracions.

També hem fet un passeig per alguns dels municipis que conformen la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes per tal que les nostres companyes i companys ens aproparen l’actualitat dels seus pobles.

I hem acabat el programa fent una visita a Gandia, concretament a la seua Escola d’Estiu ‘Emergents’, un curs musical per a joves que arranca al juliol i que apropa la música d’una manera ben original i diferent.

Continguts

stats