16.03.2023 | El rall

79 min.
tp

Hem iniciat el programa a Altea. Aquest dijous es presenta, dins del seu “Març, mes de memòria democràtica”, el llibre ‘Caminos de resistencia’, de Francisco Martínez López.

Hem oferit una nova edició de les nostres “Tertúlies escolars”, en col·laboració amb Escola Valenciana, i hem tingut amb nosaltres l'alumnat del CEIP Sanchis Guarner de Llocnou d’en Fenollet.

Tot i que la plantà de les Falles va ser oficialment ahir, hui hem parlat de la ‘plantà del vidre', una iniciativa d'Ecovidrio en què participen tretze municipis valencians i que pretén conscienciar sobre el reciclatge del vidre també durant aquestes festes.

Tot seguit hem visitat Montfort, perquè la regidoria d'Esports ha organitzat la segona edició del Desafío San Pascual, una prova que consisteix a pujar a la cova de Sant Pasqual i baixar-ne el nombre més gran de vegades possible.

En la secció “Ecosfera” hem visitat la Pobla de Vallbona per a saber més sobre Constant Energia, una comunitat energètica renovable que pretén que el municipi puga produir la seua pròpia energia.

I per a acabar el dia, hem escoltat les principals veus que es van sentir la setmana passada durant l'entrega dels Premis Bon Govern, a càrrec de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

stats