16.02.2023 | El rall

76 min.
tp

La primera parada de hui l’hem feta a Alfara de la Baronia, al Camp de Morvedre. Però no hem visitat el poble, sinó el seu passat, perquè la cronista Concha Saura ens ha presentat el llibre 'Crònica II', un repàs pels secrets del poble que la seua autora ha arreplegat durant anys.

Seguidament ens hem desplaçat fins a Catarroja, on l'Ajuntament ha llançat una nova edició del seu Hivern Jove, tota una programació d'activitats dirigida a la seua població juvenil. Ens ho ha contat Lorena Silvent, vicealcaldessa de la localitat.

Després ha tornat una de les nostres seccions més interessants, una de les nostres “Tertúlies escolars”. Gràcies a Escola Valenciana hem xarrat amb l'alumnat de 2n F de l'IES Camp de Morvedre, al Port de Sagunt.

Coneixeu el muay thai o boxa tailandesa? Si no és el cas, escolteu la nostra secció d'esports de hui, ja que hem parlat amb David Navarro, regidor d'Esports de Sant Vicent del Raspeig, i amb Jesús Mancheno, organitzador del MuayThai Gran Prix que se celebra ací.

També hem tingut amb nosaltres la companya d'Alzira Ràdio Elisa Moragón amb un nou episodi d'"Ecosfera". En aquesta ocasió ha entrevistat Josep Alemany, d'Interpreta Natura, pels premis que ha rebut aquest col·lectiu. També ens ha donat consells perquè no malbaratem aliments i ens ha portat de visita a Altea.

Hem acabat el dia amb Mayte Noguera, cap de gabinet de la secretaria general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, per a parlar del programa especial que preparen conjuntament amb la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes i la Generalitat per a celebrar el Dia Mundial de la Ràdio.

stats