16.02.2022 | El rall diari

79 min.
tp

Hui hem començat el programa visitant un museu a l'aire lliure. Es troba a Zarra, a la Vall de Cofrents, i exhibeix a les parets del municipi algunes de les obres d'art més importants de la història a escala gegant. Es tracta d'una ruta que pretén posar en valor els recursos locals, com ara la cirera, per a promocionar el municipi.

La música feta ací ha sigut una de les protagonistes d''El Rall' de hui. En l'espai "A la marxeta" Clara Laguarda ens ha acostat els sons valencians que ens parlen de la vida, del dia a dia, de les connexions. Hui especialment han sonat temes relacionats amb l'amor.

Hem obert una porta al "Veïnat animal", l'espai que ens acosta consells i informacions que ens ajuden a cuidar dels nostres amics de quatre potes. Yolanda Climent, responsable de l'espai "Xe, que animals!", que es produeix en Ràdio Riba-roja, ens ha parlat de la processionària.

Hem tancat la primera hora del programa "Xarrant en xarxa" amb Joan Borja, Ramon Mampel i Joan Olivares. Hui hem parlat de salut i d'educació sexual.

Hem viatjat fins a l'estació biològica i el jardí botànic de Torretes d'Ibi, que està a la serra de Mariola. El seu director, Segundo Ríos, ens ha contat moltes coses d'un dels arbres més arrelats al nostre paisatge: l'olivera.

Per últim, hem rebut la visita del col·laborador gastronòmic Carles Galletero. En el seu cabàs ens ha portat, entre altres coses, la Mostra de Cuina del Pinós amb el Restaurant La Vid.

stats