16.01.2023 | El rall

79 min.
tp

Aquest 16 de gener, l’equip d’El Rall ha fet la primera escapada de l’any fora dels estudis d’ À Punt per a visitar la localitat de Canals i emetre un programa especial des de les Festes de Sant Antoni. 

Hem començat rebent Josep Antoni Palop, escriptor i bibliotecari del municipi, amb qui ens hem submergit en la història del poble, de la festa i de la monumental foguera.

També ens ha visitat Javi Sanchis, Mestre Del Foc, encarregat del muntatge de la famosa foguera de Canals, i amb qui hem conegut algun dels secrets d’aquest monument de rècord.

Després hem rebut la visita de Mai Castells Villalta, alcaldessa de l'Ajuntament de Canals, i del seu regidor de Festes, Mikel Alventosa, per a parlar de les novetats de les festes d'enguany, les primeres organitzades amb absoluta normalitat després d’un parell d’anys limitades per la pandèmia.

A continuació, ens han acompanyat les germanes Mati i Carme Pérez, veïnes del poble, i ens han donat a tastar les pastes de Sant Antoni i l'arròs al forn més típic d'aquestes festes.

Hem acabat el programa acompanyats també d'Edu Badal, company de Canals Ràdio, amb qui hem seguit parlant de la festa i gaudint dels esdeveniments.

stats