15.12.2022 | El rall

79 min.
tp

Hem iniciat el programa de hui a València, amb un projecte que abasta tota la geografia, i és que la DGT ha impulsat el projecte ‘Al col·le, caminant’. Des del CEIP Rafael Mateu Cámara de Malilla, on s'està desenvolupant este interessant programa, ens n’han contat els detalls.

En l'‘Aperitiu científic’ hem conegut les principals conclusions del Primer Congrés Internacional de Comunicació per a la Transició Ecològica i l'Economia Blava, que s'ha desenvolupat a la UJI.

Seguidament hem cedit els micròfons a l'alumnat del CEIP Cristobal Colón de Benetússer, que ens han preparat un especial sobre el seu poble i els projectes que desenvolupen a classe.

I no hem abandonat les aules, ja que després hem obert la secció ‘Què diu la mestra?’ amb Irene Alegria. Hui hem parlat d'un tema de molt d'interés, i més en aquestes dates: el dol i la pèrdua.

Hem encetat la segona part del programa fent una ullada a la salut del planeta. En l'‘Ecoesfera’, Elisa Moragón, des d'Alzira Ràdio, ens ha acostat projectes i rutes, això sí, diferents i per a Nadal amb Connecta Natura.

Per a acabar hem visitat Bunyol, on s'està desenvolupant la quarta trobada de joves per la memòria amb la xarxa ‘Mai més’ amb la Coordinadora Memorialista del PV, l’Ajuntament de Bunyol, la Generalitat Valenciana, Amical de Mauthausen i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

stats