15.11.2022 | El rall

79 min.
tp

Són molts els municipis que ja estan preparant tota classe d'activitats per a commemorar el 25N, Dia Internacional de la Violència contra la Dona, i un d'ells és Almenara, on ens hem traslladat per a conéixer tota la programació al voltant d'aquesta cita tan important.

Us sona Pere o Pedro Botero, no? Hui la "Terra llegendària" de Juanfran Ferrándiz ha viatjat al Camp de Morvedre i ha baixat als inferns amb la història d'aquest personatge, que tot i que va ser real i va viure entre els segles XVI i XVII, les cròniques del qual prompte s'envoltaren de misteri.

Com no podia ser d'una altra manera, aquesta setmana, en el nostre espai d'escriptura, ens n'hem anat a Alzira per a parlar amb el guanyador de Novel·la de la 34a edició dels Premis Ciutat d'Alzira, Tomàs Llopis. A més, hem conversat amb Josep Gregori, editor de Bromera.

Per a tancar la primera part del programa, ens hem posat de gala per a la inauguració de la segona edició del Festival Internacional d'Animació d'Alcoi, en el qual enguany s'han presentat més de 600 curts procedents de setanta països.

Com cada dimarts, hem tancat el programa amb la música gràcies a Imma Mateu, que hui, en "El racó de la banda", ha vingut molt ben acompanyada del director i compositor Ferrer Ferran, que ens ha contat totes les novetats de la seua obra 'El brillo del Fénix'.

stats