15.09.2022 | El rall diari

80 min.
tp

Hui hem iniciat el programa endinsant-nos en la Setmana Europea de la Mobilitat, que dona el tret d'eixida oficial demà. Hem descobert quines activitats han programat en algunes comarques com l'Horta Sud i, en concret, hem visitat Torrent i Aldaia.

Seguidament, els companys de Cinestèsia ens han portat les novetats de l'audiovisual valencià. Hui ens hem colat en el rodatge de certes produccions amb segell valencià i també ens ho han contat tot sobre el laboratori de Creació de Sèries de la Fundación SGAE.

Després hem rebut la nostra mestra de capçalera, Irene Alegria, que ens ha donat les claus per a combatre l'assetjament escolar durant l'inici del nou curs.

En la segona part hem parlat de sostenibilitat gràcies a la companya Elisa Moragón, que en la seua Ecosfera ens ha presentat la jornada de les comunitats energètiques locals de València.

I per a acabar el dijous, vos hem presentat la nova jornada de Ràdio al carrer de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. Se celebrarà aquest dissabte a Pego amb les companyes i companys de Ràdio Pego, que han sigut vitals en la cobertura dels incendis d'aquest estiu.

stats