16.09.2022 | El rall diari

75 min.
tp

Hui hem encetat el nostre recorregut fent la primera parada a Canals, perquè ahir la localitat va donar el tret d'eixida a la seua Fira de Setembre després de tres anys sense poder celebrar-la. Fins al 25 d'aquest mes el municipi té un fum de propostes, i hui les hem descobertes amb els seus protagonistes.

Durant uns minuts hem deixat el territori valencià perquè la nostra particular 'Ruta dels pobles menuts' ha arribat hui a Galícia amb Pilar Moreno, on hem conegut el problema del despoblament amb representants d'emissores municipals d'altres punts de l'Estat.

Després hem tornat al nostre territori gràcies als companys i les companyes de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes, que ens han detallat tots els esdeveniments que es presenten aquest cap de setmana als seus municipis.

Com ens han avançat des de Ràdio Manises, la localitat es prepara per a la segona edició de les jornades de Ceràmica Oberta, que tindrà lloc demà, en què els carrers s'ompliran de tallers i activitats al voltant del seu estàndard cultural reconegut per la UNESCO.

A continuació, els 'Sons Valencians' s'han apoderat de l'estudi Rosa Solbes amb el compositor Juan Gonzalo Gómez, homenatjat per les dues bandes musicals de Llíria.

I per a finalitzar el divendres amb ritme i bon rotllo, ens hem acomiadat amb l'actuació en directe de l'artista valencià 'Exótico', que amb el hip-hop com a base ens ha presentat el seu estil propi.

stats