15.07.2022 | El rall

79 min.
tp

Hui hem fet la primera parada a Orpesa per a descobrir l'exposició "Colors de la nostra terra", una mostra d'obres d'artistes locals situada en un lloc emblemàtic del municipi: la Torre del Rei.

Tot seguit, ens hem endinsat en la música clàssica gràcies a Zequi Castellano. Encara que hui no ha pogut connectar amb nosaltres, ens ha contat totes les efemèrides, les curiositats i la figura del compositor Josep Jordà Valor i la seua relació amb l'himne d'Alcoi.

Com cada divendres, els companys i les companyes de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes ens han acostat l'actualitat dels seus pobles i ciutats. A més, també ens han arribat més propostes des de Serra, on ho tenen tot a punt per a gaudir de música i oci a través dels concerts d'aquest cap de setmana.

Després ens hem posat les esportives per a fer una ruta arqueològica i cultural al Palau Vescomtal de Xelva, però ho hem fet des de Pompeia, ja que l'arqueòleg Juanjo Ruiz es troba ara a la ciutat italiana. No obstant això, és l'encarregat de les guies turístiques del palau valencià, que s'ha obert al públic.

Per a acomiadar-nos de la setmana, hem obert la "Terrassa d'estiu" amb les millors propostes d'oci responsable al nostre territori. Hui hem conegut locals de platja, hem parlat amb experts de còctels, discjòqueis i ens hem preparat per a anar-nos-en de festa!

stats