15.06.2022 | El rall diari

80 min.
tp

Hui, en 'El Rall' ens hem endinsat en un estudi que revisa l'estat de la salut mental dels nostres joves. La pandèmia de la covid-19 ha agreujat les xifres, però hem conegut els detalls d'aquesta anàlisi del Consell Valencià de la Joventut a través d'Irene Peris, vicepresidenta de l'entitat.

Després ens hem posat "A la marxeta" amb Clara Laguarda, que hui ens ha descobert cançons relacionades amb la vitalitat i els senyals arran del Dia Internacional del Donant de Sang i el Dia Nacional de les Llengües de Signes espanyoles.

En el "Veïnat animal", la col·laboradora Yolanda Climent, des de Ràdio Riba-roja, ens ha aconsellat espais on poder deixar els nostres amics de quatre potes durant les vacances, com la residència de gossos de Vilamarxant.

Tot seguit, en les "Xarrades en xarxa" hem parlat amb Joan Borja, Joan Olivares i Ramón Mampel de les nostres platges i entorns naturals.

Per a iniciar la segona hora, el nostre col·laborador gastronòmic Carles Galletero ens ha explicat un sistema de conservació d'aliments i ens ha parlat del curs de cuina infantil que ha organitzat l'Ajuntament d'Altea.

Amb el cap protegit del sol, hem fet rumb a la serra d'Aitana per a tancar el programa i trobar-nos amb Ferran Albors, que hui ens ha enumerat les propietats i curiositats del gorromino o melosa.

stats