15.02.2023 | El rall

81 min.
tp

Hem començat el dia fent parada a la Casa de la Cultura de Crevillent, perquè allí han preparat una exposició sobre l'Antic Egipte, "Els tresors de Tutankamon". Hem descobert alguns d'aquests tresors amb Ana Satorre, directora de la Casa de la Cultura, i amb José Manuel Penalva, alcalde del municipi.

Després ens ha visitat l'experta en llistes de cançons relacionades, Clara Laguarda. La selecció de temes que ha preparat per a la secció "A la marxeta" parlen d'amor, però també de comboi i d'emocions en positiu.

Hui ha sigut un dimecres atípic, perquè hem unit dues seccions: "Il·lustres municipals" i "Veïnat animal". Hem parlat amb Ángel San José, membre de la Unitat de Rescat en Emergències i Catàstrofes del Consorci Provincial de Bombers de València, i amb Moisés Belloch, president de l'ONG IAE d'Algemesí, tots dos involucrats en algunes actuacions de rescat a Turquia i Síria després de la catàstrofe derivada dels terratrémols.

Com cada dimecres, hem acabat el programa amb "El cabàs de Galletero". Hui hem visitat Aielo de Malferit per a parlar del llibre 'La fábrica de licores, anisados, jarabes y horchatas' amb el seu autor Ximo Juan-Mompó. I, després, hem viatjat a Miramar per a conéixer la XVIII edició de les Jornades Gastronòmiques de la Bossa de Polp i de la Coca Borratxa.

stats