14.12.2022 | El rall

80 min.
tp

La primera parada de hui l'hem feta a la Vall d'Uixó, perquè aquesta vesprada obriran les portes de la seua 'biblioteca humana', un espai en el qual les persones migrants es converteixen en llibres humans per a relatar les seues vivències.

Com cada dimecres, ha vingut Clara Laguarda per a presentar la secció "A la marxeta" amb moltes connexions amb la música local. El nexe d'unió de hui ha sigut que totes les cançons han vist la llum fa exactament tres setmanes.

Tot seguit, hem conegut les il·lustres municipals de hui: Mireia Rabal i Lucía Vallejo, dos joves que han creat un filtre d'Instagram per a facilitar l'autoexploració de mames, una de les ferramentes clau per a previndre el càncer de mama.

Per a finalitzar la primera part del programa hem donat la benvinguda als amics de quatre potes, als peludets estimats del "Veïnat Animal". Ens hem traslladat a la Nucia, on ens ha rebut la protectora de la localitat per a contar-nos tots els detalls del mercat ambulant solidari que han organitzat.

Hem acabat l'equador de la setmana amb Carles Galletero i el seu cabàs farcit de propostes gastronòmiques. Com no podia ser d'una altra manera, el menjar de Nadal ha sigut el protagonista de hui, amb les receptes de Vicent Marqués i l'Associació d'Elaboradors del Cava de Requena.

stats