14.09.2022 | El rall diari

80 min.
tp

Hui ens ho hem passat d'allò més bé a Cabanes, on hem fet la primera parada per a recórrer amb rialles els seus carrers i monuments gràcies a un projecte turístic d'audioguies amb humor.

Després hem seguit amb l'ànima plena, perquè de rialles hem passat a un dels espais musicals que ha tornat amb la nova temporada: "A la marxeta". Hui Clara Laguarda ens ha proposat temes relacionats amb els reinicis, com és tradició al setembre.

A continuació, el nostre "Il·lustre municipal" de hui, Francesc Fort, ha explicat la seua afició particular: és viquipedista. A més, ens ha presentat l'espai radiofònic 'La represa', un programa d'entrevistes que realitza a Ràdio Godella.

Tot seguit, el "Veïnat Animal" ha arribat a l'estudi amb SVPAP, la Societat Valenciana Protectora d'Animals i Plantes a Sant Antoni de Benaixeve que ens han endinsat en els seus seminaris en línia i la seua participació en la jornada Ceràmica Oberta de Manises. També ens han convidat a fer-nos socis amb una targeta que salva vides.

Com tots els dimecres, Carles Galletero ha portat el seu cabàs amb la Festa de la Sega del Consell Regulador d'Arròs de València, Denominació d'Origen. I no només això, també hem visitat Catarroja per a conéixer el seu Concurs d'allipebre, que se celebrarà el 26 de setembre.

stats