14.07.2022 | El rall

80 min.
tp

Hui hem fet la nostra primera parada al municipi que ens acull cada dia, Burjassot, ja que han posat en marxa la iniciativa 'Teixir d'orgull el barri', amb l'objectiu de dinamitzar l'oci i el temps lliure al nucli urbà conegut com 'les 613 vivendes'.

Després ha sigut el torn de descobrir la nostra 'Il·lustre municipal' de hui, i per això ens n'hem anat a Benigànim, concretament a l'IES Les Foies, per a conéixer la professora Llanos Part, ja que ha sigut triada per la Universitat Politècnica de València com a una de les 25 millors mestres valencianes.

Hui hem estat de celebració perquè hem tingut a l'estudi els companys de Cinestèsia, amb els quals ens hem endinsat en la desena edició del MICE, la Mostra Internacional de Cinema Educatiu, que es presenta demà a València. Hem parlat amb el seu director, Josep Arbiol, per a descobrir-ne tots els detalls.

Com que arribava l'hora de fer-nos una picadeta, vos hem oferit un aperitiu, en aquest cas lingüístic, gràcies a Vicent Beltrán, que des de la Universitat d'Alacant ens ha detallat totes les característiques dels parlars de la ciutat que l'acull professionalment: Alacant.

Per a tancar el programa, l'equip d''El Rall d'estiu' ha obert la seua particular agència de viatges gràcies a la qual podeu recórrer els nostres municipis d'interior i fer una ruta turística. Hui hem descobert la Vall de la Seta i el seu projecte de revitalització. Però no només això, sinó que també hem fet oleoturisme, n'hem conegut la gastronomia i ens hem allotjat en una de les seues cases rurals més acollidores.

stats