14.06.2022 | El rall

80 min.
tp

Hui hem fet la primera parada a l'Alt Maestrat a través del Museu Valencià d’Etnologia que ha organitzat un projecte titulat 'El maestrat filmat' que pretén recuperar i donar valor als arxius audiovisuals domèstics de la comarca. Ens ho ha detallat tot Fermín Sales, impulsor del projecte.

A continuació, el nostre joglar particular, Juanfran Ferrándiz, ens ha endinsat en una història de misteri i màgia protagonitzada per un grup de dones del segle XVIII a la ciutat de València.

I de rondalles del segle XVIII hem passat a les històries que tindran cabuda en la tercera edició del ‘Litera Túria’, el certamen de narrativa i poesia organitzat pel consistori de Riba-roja. El termini per a presentar propostes acaba demà, i des de la Regidoria de Cultura ens han contat com hi podem participar.

Per a tancar la primera hora del programa, la nostra 'profe' de capçalera, Irene Alegria, ens ha contat tots els detalls del projecte d'educació física 'Twincon' amb el seu impulsor, el docent Pau Morant del CEIP Les Arts de València.

Com cada dimarts, ha vingut Imma Mateu amb "El racó de la banda". Hui els protagonistes d’aquest espai han sigut Lidón Valer, directora de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, i Inda Bonet, que ens ha parlat sobre el festival Spanish Brass d'Alzira que comença el 28 de juny.

stats