14.02.2023 | El rall

79 min.
tp

Hem començat el programa coneixent de primera mà el curs sobre gestió de fons europeus de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies dirigit als tècnics contractats a través del programa ERTEFE 2022. Ho hem parlat amb Juan Ángel Poyatos, director general d'Acció del Govern de la Generalitat.

També hem fet lloc en la nostra graella per a parlar de Sant Valentí: hem viatjat a la Nucia per a descobrir el ‘First Dates’ que han organitzat per a persones majors de 60 anys des de l’Ajuntament.

Seguidament hem rebut la visita de Juanfran Ferrándiz, que ens ha endinsat en la seua "Terra llegendària" per a presentar-nos la ‘Guia inacabada de la fantasia valenciana’, editada per L’ETNO. Ens han acompanyat Amparo Pons, bibliotecària del museu, i els autors Francesc Gisbert, Víctor Labrado i Joan Borja.

Hem acabat el dia amb la visita del nostre amor musical: Imma Mateu. En "El racó de la banda", hem entrevistat José Luis González Sanchis, natural de Rafelguaraf, compositor i percussionista de l'Orquestra Simfònica i Cor de RTVE.

stats