14.01.2022 | El rall diari

80 min.
tp

La nostra primera parada de hui ha sigut a Altea, a la Marina Alta, on aquest diumenge tindrà lloc una jornada de portes obertes per a donar a conéixer el nou centre d'interpretació del Poador del Pontet, un important jaciment arqueològic que ha tret a la llum una infraestructura hídrica que va ser de vital importància per a aquesta localitat.

Com cada divendres, hem rebut la visita del director de l'espai “El musiquer”, produït a la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes. Hui Zequi Castellano ens ha acostat, a més de les efemèrides musicals de la setmana, la figura del compositor Salvador Giner i Vidal.

Amb les companyes i companys de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes hem descobert més propostes variades que ens arriben des de cada punt del nostre territori. Hui la festivitat de Sant Antoni Abad ha sigut la protagonista!

Per a descobrir les peculiaritats d'aquesta celebració hem parlat amb la confraria Sant Antoni Abad de Benicarló, al Baix Maestrat, i amb la germandat Sant Antoni Abad de València.

En la segona part, des de Ràdio Godella ens ha arribat una setmana més el repàs a l'actualitat de l'audiovisual valencià gràcies als companys de Cinestèsia. Pablo i Lluís ens han acostat hui la pel·lícula 'El inicio de un sueño' i també les veus de les dos actrius de doblatge valencianes que ara són notícia per ser protagonistes de la sèrie 'Harley Quinn'.

I hem tancat la setmana amb l'espai “Sona València”. El nostre col·laborador Salva Gómez ens porta hui el compositor i director de Benissanó Juan-Gonzalo Gómez Deval.

stats