13.12.2022 | El rall

78 min.
tp

Hem iniciat el programa viatjant a la Plana Baixa per a celebrar una nova edició de la mostra etnològica ''Suera al carrer'', considerada bé d'interés turístic autonòmic. Aquest diumenge la localitat viatjarà al passat amb una agenda plena d'exposicions, oficis antics i recreacions històriques.

Després hem fet rumb al passat, i és que el nostre joglar particular, Juanfran Ferrándiz, ens ha oferit en "Terra llegendària" una visita a un singular museu d'oficis antics relacionats amb la màgia i la curació.

Tot seguit, ens hem centrat en les pàgines d'un poemari il·lustrat sobre els desitjos que projectem amb les persones més menudes i nouvingudes de casa. 'Quisiera' és el suggeridor títol, i n’hem descobert els detalls amb el seu autor, Mario Caballero, i la seua il·lustradora, Sandra Prim. 

Seguidament hem restaurat pàgines amb l'Institut Valencià de Conservació, Restauració i Investigació de GVA Restaura, que treballa en la recuperació d'una desena de documents manuscrits del Museu Etnològic de Begís.

Per últim, com cada dimarts, ha arribat la nostra directora de banda per excel·lència, Imma Mateu. Hui, en "El racó de la banda", ve acompanyada de la compositora d'Onda M. José Belenguer. 

stats