13.09.2022 | El rall diari

80 min.
tp

Hem començat reflexionant i teixint xarxes, perquè 'des de la Marina Alta les dones també fem cultura i volem ser visibles'; aquest és el lema de la 2a Trobada d'Artistes i Creadores de la comarca, que tindrà lloc a l'Ajuntament de Pedreguer el pròxim dia 17.

Fets insòlits, màgia, llegendes, heretgies i misteris envolten una localitat molt especial que hui hem visitat a través de les ones amb Juanfran Ferrándiz, perquè la 'Terra Secreta' a la qual ens hem traslladat hui ha sigut la capital dels Ports, Morella.

Penseu que la paraula d'aquest mes podria ser 'tornar'? Tornem a la rutina, a les aules, a la faena... però hi tornem del tot? És la pregunta que li hem fet a Matilde Gordero, escriptora i periodista de Cullera que ens ha presentat en ‘Escriptura als pobles’ la seua nova obra 'Mai no s’acaba de tornar'.

Després hem agafat la bici per a anar a Borriana i descobrir com recaptar fons per a països com Kenya o Ghana amb la primera marxa cicloesportiva 'YoucanBurriana Challenge Bike'.

Com cada dimarts, la música ha arribat a l'estudi amb la nostra directora de banda favorita, Imma Mateu, que hui ens ha convidat a celebrar el 25é aniversari de la Banda de Campanar de València amb els seus protagonistes.

stats